Acoperisuri din sticla

Acoperișul din sticlă cu sticlă securizată este o soluție inovatoare și estetică care utilizează panouri de sticlă specială pentru a acoperi o clădire sau o zonă specifică. Acest tip de acoperiș oferă multiple beneficii, precum iluminarea naturală abundentă, o priveliște panoramică asupra mediului înconjurător și un aspect modern și elegant. Sticla securizată utilizată în acoperiș asigură o rezistență sporită la impact și previne ruperea în cioburi ascuțite în caz de accidente, sporind astfel siguranța utilizatorilor.

Cu un design minimalist și contemporan, acoperișul de sticlă cu sticlă securizată adaugă un aspect sofisticat și original clădirii, făcând-o să se remarce în peisaj. Iluminarea natural și izolarea termică sunt alte caracteristici importante ale acoperișului, oferind un mediu luminos, confortabil și protejat de condițiile externe.

Montajul și fixarea panourilor de sticlă securizată sunt realizate cu atenție pentru a asigura o așezare sigură și stabilă a acoperișului. Un acoperiș din sticlă cu sticlă securizată reprezintă o alegere modernă și durabilă, care aduce beneficii funcționale și estetice pentru orice clădire.

Permitetii casei dumneavoastra sa devina un sanctuar al luminii naturale. Lasati razele apusului sa reflecte pe suprafetele de sticla, astfel incat sa creeze un spectacol magic de culori si umbre.
Cu trecerea anotimpurilor, acoperisul din sticla devine un simbol al schimbarii si al frumusetii naturii. Bucurati-va in fiecare zi de privelistea oferita de acoperisul de sticla. Simtiti-va conectati cu lumea din jur, imbogatidu-va sufletele cu frumusetea naturii si apreciind fiecare moment petrecut in casa dumneavoastra.

WhatsApp Image 2023-07-20 at 10.27.53
WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.51.31h
WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.51.31

INFORMATII DESPRE SISTEM

Acoperisuri din sticla

Sistemul profilelor

  • Sistem de perete cortina, nu sunt vizibile elemente exterioare, rosturile dintre sticle fiind „acoperite” cu garnituri si capace din aluminiu si/sau silicon structural
  • Se combina perfect cu sistemele de inchideri terase/balcoane
  • Sistem de profile cu preluarea si drenarea apei la exterior
  • Gama larga de profile, capabile sa preia in siguranta incarcari statice si dinamice
  • Se foloseste sticla securizata si/sau laminata special proiectata sa reziste la incarcari statice
  • Optional se pot monta jheaburi si burlane

Culori

  • Culoare standard: RAL 9006, RAL 7016, RAL 8014
  • Optional se pot vopsi in orice culoare RAL

Sistem: Perete Cortina
Material: Aluminiu + Sticla
Tipul de sticla folosit: sticla securizata si laminata 6.6.2
Latimea maxima a panoului: 1000 mm
Lungime maxima a panoului: 2500 mm
Garantie sistem pana la 10 ani de zile
Posibilitate de extindere garantie (optional)

X
Sună Acum